Verhuur van NAC gerelateerde attracties
onze attracties

hulpmiddelen

Naast attracties en voetbalspellen hebben wij ook een hoop hulpmiddelen om uw evenement af te maken. Bijvoorbeeld skyswingers als aankleding, of handige marktkramen!

Eenvoudig in gebruik
Betrouwbaar
Jarenlange ervaring
Duurzaam en besparend

Marktkraam geel/zwart

Stevige 3 meter marktkraam met zeil (geel/zwart). Zeil is mooi gespannen en daardoor kunnen er geen waterzakken ontstaan. Voor het opbouwen van de marktkraam is een gebruiksaanwijzing bijgevoegd.

Product bekijken/reserveren

Dancing tubes / sky swinger motor

Motor voor dancing tube/sky swingers ook wel genoemd fly guns. Tubes zijn er in diverse kleuren verkrijgbaar.

Product bekijken/reserveren

Krachtstroomverdeler Brennenstuhk 400 Volt 2 x 16 amp., 5 x 230 volt

Deze verdeelkast heeft een aansluiting 1 x 16 amp CEE 5p De verdeling is: 2 x 16 amp. krachtstroom 5 x 230 Volt. Specificaties: A male OP44 norm dus spatwaterdicht. De verdeelkasten zijn stapelbaar en elke groep is apart gezekerd.

Product bekijken/reserveren

Entree mat / loper Geel/Zwart 5 meter lang

Dat is pas een entree! Deze zwart/gele spaghetti mat. Lang 5 mtr. en breed 1,2 mtr. Professionele uitstraling en een blikvanger. Denk ook eens aan gouden of zilveren afzetpaaltjes met geel of zwart koord. Graag minimaal 3 dagen voor afhaal/bezorgdatum bestellen.

Product bekijken/reserveren

Afzetkoord gedraaid 1,50 mtr. lang en kleur geel

Mooi geel afzetkoord in de kleur geel met sluiting ( haken) chroom. Lengte 150 cm dik 3,2 cm Graag minimaal 3 dagen voor bezorg-afhaal datum bestellen.

Product bekijken/reserveren

Afzetkoord velours geel haken chroom lengte 1,5 mtr

Geel afzetkoord. Materiaal velours. De lengte van dit koord is 150 cm dik 3,2 cm. Graag minimaal 3 dagen voor bezorg- of afhaaldatum bestellen.

Product bekijken/reserveren

Speelplaats tegel rubber geel 50 x 50 cm dik 4,5 cm

Rubbertegel / speelplaats tegel met pen en gat verbinding. Deze rubbertegel is gekeurd volgens de Europese norm EN 1177.2018. Deze rubber tegel wordt veel gebruikt bij speelplaatsen en vermindert de kans op blessures aanmerkelijk. Indien u deze tegel dus voor inloop van een luchtkussen / springkussen plaatst geeft dat ook aanmerkelijk meer veiligheid. Let wel op als in de zomer de gele rubber tegels in de zon liggen deze erg warm kunnen worden. Koelen met water is in de zomer bij warm weer aan te bevelen. Tegels zijn makkelijk schoon te maken. Leuk is dat deze tegel ook te combineren zijn met art 441100 rubber speelplaatstegel zwart.

Product bekijken/reserveren

Rubber tegel 5 x 5 cm dik 4, 5 cm Valbeveiliging tot circa 1,5 meter. Kleur zwart

Rubbertegel / speelplaats tegel met pen en gat verbinding. Deze rubbertegel is gekeurd volgens de Europese norm EN 1177.2018. Deze rubber tegel wordt veel gebruikt bij speelplaatsen en vermindert de kans op blessures aanmerkelijk. Indien u deze tegel dus voor inloop van een luchtkussen / springkussen plaatst geeft dat ook aanmerkelijk meer veiligheid. Let wel op als in de zomer de zwarte rubber tegels in de zon liggen deze erg warm kunnen worden. Koelen met water is in de zomer bij warm weer aan te bevelen. Tegels zijn makkelijk schoon te maken. Leuk is dat deze tegel ook te combineren zijn met art 441101 rubber speelplaatstegel geel.

Product bekijken/reserveren

Interesse in onze attracties?

Maak van uw partij of evenement een succes met onze attracties!

Ik help je graag

Neem gerust contact met ons op!

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Contact opnemen