Verhuur van NAC gerelateerde attracties
Met het huren van een attractie draag je bij aan de maatschappelijke ambitie van NAC!

Hoe werkt het?

Draag met het huren van een NAC attractie bij aan de maatschappelijke projecten van NAC Breda. Van iedere verhuurde attractie gaat een deel naar de activiteiten van NAC Maatschappelijk. Met deze activiteiten draagt NAC Breda bij aan een sociaal sterker Breda.

NAC Attractieverhuur

NAC Attractieverhuur is een samenwerking tussen Cees van der Horst Org. & Ev. en NAC Maatschappelijk. Voor de activiteiten die NAC Maatschappelijk organiseert wordt regelmatig gebruik gemaakt van verschillende opblaasbare, NAC-getinte attracties. Dankzij een krachtenbundeling van beide partijen is het mogelijk voor zowel organisaties als particulieren om deze attracties te huren en daarmee meteen een steentje bij te dragen aan de maatschappelijke activiteiten van NAC! Van iedere NAC attractie die verhuurd wordt gaat de helft van de opbrengsten naar deze maatschappelijke activiteiten. Daarmee worden verschillende kwetsbare doelgroepen geholpen.

NAC Maatschappelijk

NAC Breda wordt gekenmerkt door saamhorigheid. In goede en slechte tijden staan supporters achter NAC. De club is diepgeworteld in de Bredase samenleving. De maatschappelijke tak brengt mensen, organisaties en initiatieven samen.

Meer over NAC Maatschappelijk

Cees van der Horst

Door meer dan 30 jaar ervaring is Cees van der Horst Org. & Ev. Breda dé totaalleverancier voor iedere (feestelijke) gelegenheid zoals: opening, jubileum, zeskamp, personeelsfeest kortom voor elk feest kunt u bij ons terecht.

Cees van der Horst Org. & Ev. is een totaal leverancier. U kunt bij ons decors, attracties, decoratie, party benodigdheden, spel attracties, oudhollandse spelen, Vlaamse spelen, sport benodigdheden etc. huren.

Meer over Cees van der Horst

Interesse in onze attracties?

Maak van uw partij of evenement een succes met onze attracties!

Ik help je graag

Neem gerust contact met ons op!

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Contact opnemen